En kurs för dig som vill förstå dig lite bättre genom att få veta vad chakrasystemet är och hur det påverkar dig och vad yoga och meditation kan tillföra för att du ska må bra och få balans i ditt liv.

Ordet chakra betyder hjul eller livshjul och är energipunkter i kroppen. Läran om chakrasystemet är flera tusen år gammal och kommer från Indiens yoga- och meditations traditioner

I kundaliniyogans värld pratar man om de 7 stora chakra och auran. Dessa chakra går på insidan av ryggraden och heter rotchakra, sexualchakrat, navelchakrat, hjärtchakrat, halschakrat, pannchakrat och kronchakrat. Dessa områden står för olika kvalitéer, har olika färger och berör olika organ och kroppsdelar. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem.

Det är väldigt viktigt att våra chakran är i balans med varandra. Vid balans flödar energierna obehindrat och ger livskraft och hälsa. I balans mår du bra och du blir mer och mer medveten, medan obalans i något chakra syns i vår aura och ger sig också uttryck i hur vi lever vårt liv. Obalans påverkar energiflödet och kan visa sig på olika sätt såsom t.ex depression, oro, stress, rädsla, kraftlöshet och kan även visa sig i olika sjukdomstillstånd.

Balans i chakrasystemet betyder att man har harmoni i kropp, sinne, där de andliga, psykiska och fysiska sidorna möts.

Genom yoga och meditation har du möjlighet att kunna balansera upp ditt chakrasystem.

Chakrasystemet strävar efter att skapa balans.

Under denna kurs går vi igenom chakrasystemet. Vi tar ett chakra i taget. Det blir många härliga yogapass och fina mediationer.


Välkommen

Förstå dig bättre

genom en inblick i

chakrasystemet,

yoga och meditation

Kurs: Förstå dig bättre


Datum: Ej faställt

Tid:

Pris:

Antal gånger: 10

Kontakta mig gärna för mer information


*Pris avser privatperson

Anmälankontakt_2.html

Copyright © 2022 yogaretreat eva klemming. Alla rättigheter reserverade.

YOGARETREAT EVA KLEMMING

Himmelska huset på Österlen

    HEM