Copyright © 2021 yogaretreat eva klemming. Alla rättigheter reserverade.

Ordet chakra betyder hjul eller livshjul och är energipunkter i kroppen. Läran om chakrasystemet är flera tusen år gammal och kommer från Indiens yoga- och meditationstraditioner

Chakrabalansering innebär balansering av kroppens 7 stora chakra. Dessa chakra går på insidan av ryggraden och heter rotchakra, sexualchakrat, navelchakrat, hjärtchakrat, halschakrat, pannchakrat och kronchakrat. Dessa områden står för olika kvalitéer, har olika färger och berör olika organ och kroppsdelar. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem.

Det är väldigt viktigt att våra chakran är i balans med varandra. Vid balans flödar energierna obehindrat och ger livskraft och hälsa. I balans mår du bra och du blir mer och mer medveten, medan obalans i något chakra syns i vår aura och ger sig också uttryck i hur vi lever vårt liv. Obalans påverkar energiflödet och kan visa sig på olika sätt såsom t.ex depression, oro, stress, rädsla, kraftlöshet eller andra sjukdomstillstånd.

Balans i chakrasystemet betyder att man har harmoni i kropp, sinne och själ, där de andliga, psykiska och fysiska sidorna möts.

Under en behandling ligger du bekvämt ner med kläderna på, med en pläd över dig och bara slappnar av.

Session: Chakrabalansering


Tid: ca 45-60 min


Pris: 500:-


*Pris avser privatperson

För information och bokning:

Ring eller maila

0708-50 59 58

info@evaklemming.se

Obs: Om du avbokar en tid senare än 24 timmar eller uteblir debiteras du för uppbokad tid.

Chakrabalansering

YOGARETREAT EVA KLEMMING

MediYoga  - Medicinsk Yoga -  Kundaliniyoga

    HEM