Hjärtat viskar

En investering i dig själv, kanske det bästa du kan ge dig själv en yogahelg där du får ta hand om kropp och sinne och lyssna inåt vad hjärtat viskar. För vad är det som känns, vad är det som hjärtat viskar.

Tid att lyssna inåt?

I vårt stressade samhälle är det svårt att få tid att lyssna inåt. Vi bara rusar på och "servar" och bryr oss om alla andra men har ingen tid till oss själva. Men hur tror du att livet blir om du inte tar dig tid att lyssna inåt?

För visst kan det vara så att vi känner att det fattas något i livet, att vi inte lever det fullt ut. Hjärtat viskar något, men vi hör inte.


Vad fyller du ditt hjärta med

Vad är det du varje dag låter ditt hjärta fyllas av. Vad är det för tankar du fyller ditt sinne med, är det positiva eller negativa tankar.

Har du ett arbete eller sysselsättning som du trivs med och där du känner att du kommer till din rätt, får stimulans och känner tillfredställelse.

Hur är din fritid, är det för många måsten och hur är det, umgås du med de människor som du mår bra av att träffa?

Lever du det liv du vill?

Detta är en yogahelg där du kommer att få veta mycket om hjärtat hur det påverkas sett ur olika perspektiv. Vi pratar om vårt hjärtchakra, vad det betyder och vad det handlar om.

Kropp och sinne påverkas

Kropp och sinne påverkas när du inte få tid att lyssna och känna inåt. Meditation är ett fantastiskt verktyg att använda för att börja lyssna inåt. Det är spännande att utforska vad som döljer sig där, det är som en riktig upptäcksresa.

Var du än befinner dig på din resa i livet så är du välkommen att utforska ditt hjärta.

Vi kommer att göra många sköna yogapass och meditationer för att öppna upp vårt hjärta. Yoga med mjuka rörelser och fokus på andningen.  

Andningen som är den röda tråden i yogan. Att andas, att fylla på med livsenergi. Yoga och meditationer som stödjer kroppens och sinnets naturliga strävan efter balans och självläkning.

Du kan vara nybörjare eller van yogautövare. Många av de yogaövningar vi gör kan du göra sittande på en stol om du vill


Välkommen

Kurs: Hjärtat viskar

Datum: Ej faställt

Tid: Fredag - Söndag

Pris:


Kontakta mig gärna för mer information


*Pris avser privatperson

Anmälankontakt_2.htmlkontakt_2.htmlshapeimage_4_link_0

YOGARETREAT EVA KLEMMING

Himmelska huset på Österlen

    HEM