Släpp dina masker

En början till en resa till att hitta ditt dolda jag, ditt sanna jag.

Tänk att i tre hela dagar, mellan böljande hav och blommande rapsfält, få ägna dig åt dig själv. Stanna upp, andas och njuta, i en inspirerande och avkopplande miljö.

Tillsammans med andra utforska mönster och vanor vi bär med oss sedan vår barndom. Våra masker som vi omedvetet tar till för att undvika smärta. Ju mer medvetna vi blir om dessa masker, desto starkare och friare känner vi oss. Desto lättare har vi att sätta gränser och fatta beslut.

Vi varvar helande yogapass och kraftfulla meditationer med kreativa övningar, härliga utomhus- aktiviteter och djupa samtal.

Kursen håller vi på Arnhög Farm utanför Skillinge. Miljön är vacker, lugn och inspirerande. Det är en plats där människor och djur trivs.

Det är gångavstånd ner till havet, där kan du gå på stranden och bara njuta av stunden.

Retreatet är början på en resa till att få förståelse för de masker vi bär och börja processen till att släppa våra masker så att vi kan bli mer sanna mot oss själva och bli den vi redan i vårt innersta redan är.


Välkommen att höra av dig

Eva och Lena

Anmälankontakt_2.html

YOGARETREAT EVA KLEMMING

MediYoga  -  Kundaliniyoga

    HEMLena Forslund

Född 1956, åt krumelurpiller tillsammans med Pippi och lever enligt devisen ”varje dag ett nytt äventyr”. Jag har förverkligat många av mina drömmar varav den senaste är gården Arnhög Farm där jag bor tillsammans med Roland, tre islandshästar, några hönor och hunden Chia.

Jag har 30 års erfarenhet från näringslivet som ledare, certifierad coach och egenföretagare. Qigonginstruktör. Författare. Gillar utveckling, egen och andras. Jag samlar mig genom qigong och meditation för att kunna ge järnet på hästryggen och i livet.

Jag ser fram emot att dela vårt paradis Arnhög Farm med dig.

 

Eva Klemming

Yogan kom in i mitt liv början av tvåtusentalet, jag är internationellt diplomerad yoga- och meditations lärare i kundaliniyoga och utbildad i MediYoga vid IMY i Stockholm.

Jag har drivit en kursgård för yoga, Yogaretreat Marielund utanför Gnesta. Fantastiska år med många fina och spännande möten.

2017 flyttade jag till Österlen, där fortsätter jag med det jag brinner för och det är att förmedla yoga.

Jag vill gärna ge dig verktyg så att du får möjlighet att utvecklas genom yogans hjälp, att lära dig leva mer i nuet och njuta av stunden och få balans i kropp och sinne.


 

Kurs: Släpp dina masker

Datum: 27/5 - 30/5

Tid: Torsdag 16.00 - Söndag efter lunch

Kurskostnad: 4.500:-


Kontakta mig gärna för mer information


*Pris avser privatperson

Följande ingår

* 6 Yogapass med meditationer

  1. * Kvällsmeditationer

  2. * Gongbad

* 3 dagars workshop ”Släpp dina Masker”

* Utomhusaktiviteter

* 3 luncher och 3 middagar

Tillkommer

Boende: Du bokar själv ditt boende

Mail: le56f13@gmail.com 

Tel 0709-989304

www.arnhog.se

Resa till Arnhög Farm, utanför Skillinge

Frukost

OBS! Endast 6 deltagare på detta retreat

Eftersom vi befinner oss i Corona pandemin så gäller följande:

Vi betalar tillbaka kurskostnaden:  om du blir sjuk, - om vi pga pandemirestriktioner inte kan genomföra kursen