Att släppa maskerna

En början till en resa till att hitta ditt dolda jag, ditt sanna jag, den du i ditt innersta redan är.

Ur ett yogiskt perspektiv så är det händelser som påverkar oss och därmed vårt chakrasystem. Det är under vår tidiga uppväxt som vi påverkas i grunden och det är framför allt de 3 nedersta chakran som präglas och som ger oss våra styrkor och svagheter.

Mentala och emotionella präglingar och mönster som gör att vi t.ex. känner oss stressade, blir mer rädda, arga, otrygga, har dålig självkänsla, självförtroende mm.

Vissa av dessa händelser har påverkat oss så djupt och har medfört att vi påtagit oss en mask för att skydda oss. Masken bär vi för vi vill inte uppleva den känslan igen som var vid denna händelse. Det behöver inte alltid vara stora händelser som skett, men för ett barn så är upplevelsen - känslan stark.

Jag har fått en förståelse för de masker jag bär på och börjat processen till att bryta dessa masker, så att jag kan bli mer sann mot mig själv och bli den jag redan i mitt innerst redan är.

En av mina masker är den kontrollerande masken, att ha koll på läget, vara beredd. Men känslan av att ha kontroll är bara en illusion.

I grunden handlar det om rädsla och det är just rädslan som styr våra liv.

Rädlsa för att inte duga, bli sårad, bli sviken och framför allt att inte vara älskad för den du är.

Att se, känna, förstå, acceptera och släppa rädslan är en befrielse.

Vi gör många yogapass och genom meditation kan vi gå djupare in i oss själva och känna våra känslor i kroppen och därigenom få möjlighet att bryta våra masker.

Under den här yogahelgen börjar vi en resa till att få förståelse för de masker vi bär och börja processen till att släppa våra masker, så att vi kan bli mer sanna mot oss själva och bli den vi redan i vårt innersta redan är.


Välkommen

Kurs: Släpp dina masker

Datum:

Tid: Torsdag - Söndag

Pris:


Kontakta mig gärna för mer information


*Pris avser privatperson

Copyright © 2021 en yogaresa med eva klemming. Alla rättigheter reserverade.

Anmälankontakt_2.html

En Yogaresa med Eva Klemming

MediYoga - Medicinsk Yoga - Kundaliniyoga

    HEM