Yoga Skillinge

MediYoga - Kundaliniyoga

På mina kurser gör vi yoga med mjuka rörelser och lär oss att andas de långa djupa andetagen. En andningsteknik som är den röda tråden i MediYoga.

Du känner in hur det känns i din kropp och gör yoga efter din förmåga.

Du kan vara nybörjare eller van yogautövare. Din ålder spelar ingen roll. Många av övningarna kan du göra sittande på en stol om du vill.

Utövande av yoga ger tydliga och mätbara effekter på hälsan. Yoga är holistisk i sitt synsätt och ser till hela människan, hela livssituationen, även känslor, kost, motion mm.

Hos mig kan du träffa på Hunden Chester, som är en mycket glad Dalmatiner, han har ännu inte riktigt lärt sig att vara en yogahund, men det blir bättre o bättre. Han är dock inte med på yogalektionen.

Jag vill gärna ge dig redskap så

att du får möjlighet att utvecklas genom yogans hjälp, både på ett inre och yttre plan

att du blir mer och mer medveten både i det stora och det lilla

Utövande av yoga ger tydliga effekter på hälsan

Yoga är ett mycket kraftfullt redskap mot bl.a. stress, onda nackar, ryggproblem, utbrändhet, hjärtproblem, sömnproblem.

Yoga stärker bl.a immunförsvaret, ger bättre koncentrationsförmåga och förbättrar matsmältningen.

Yogan jag förmedlar är en kombination av fysisk, mental och emotionell träning med innehållandet av medveten andning, koncentrationsteknik, mantran samt meditation.

MediYoga positivt för hälsan

MediYoga har visat sig så positivt för hälsan att den används i vården, över 300 vårdcentraler och sjukhus runt om i landet använder sig av denna form av yoga. Den är testad och utprövad i studier, forskningsprojekt och kliniskt arbete med människor bl.a på Karolinska Institutet och Danderyds Sjukhus.

YOGARETREAT EVA KLEMMING

Himmelska huset på Österlen

    HEM

Yoga och GongbadKom och gör ett härligt yogapass, slappna sedan av och lyssna och känn Gongens vibrationer.


Att skapa fysisk, mental, emotionell balans genom ljud och vibrationer är en metod som använts i läkande syfte sedan urminnes tider.


Gongen är ett av våra äldsta instrument som skapar djup avslappning. Den frigör sinnet från ältande tankar, löser upp spänningar och blockeringar.

Den stimulerar cirkulation samt körtelsystemet till att fungera på en högre nivå. Resultatet är att känslomässig energi och känslor som är bundna i kroppen omstruktureras.

Gongen påverkar kroppen och alla dess energibanor.

När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud, dessa ljudvågor som också känns i kroppen, påverkar oss ända in på cellnivå.


All materia är energi, all energi är vibration, all vibration är ljud. Det är fysiken bakom att gongbad kan återställa vårt system och få oss i balans. 

Varmt välkommen
Anmälan

Ingen kurs inplanerad i höst

I höst tar jag paus från yogan.

Jag har flyttat till nytt hus och där är förutsättningarna annorlunda för att hålla yogakurser.